Review: Loțiune de corp Balea cu pepene roșu

Chiar dacă vara este pe sfârșite (din nefericire), azi am decis să vă vorbesc despre un produs perfect pentru vară, care mie îmi place foarte mult! Este vorba de una din loțiunile de corp în ediție limitată de la Balea, respectiv cea cu pepene roșu (sau verde, cum preferă fiecare să-i spună). V-am spus deja că mi-a plăcut atât de mult încât și-a făcut loc inclusiv în bagajul meu de vacanță, așa că am avut timp mai mult decât suficient să o testez și să-mi formez o părere completă despre aceasta!


Are o cantitate de 200 ml, un preț de până în 10 lei și se găsește exclusiv în magazinele DM. De valabilitate nu scrie nimic pe recipient, dar presupun că e la fel ca la majoritatea, de 12 luni de la deschidere. Cu puțin noroc, încă ar trebui să o mai găsiți pe rafturile magazinelor, dar probabil că nu pentru mult timp, deoarece face parte dintr-o ediție limitată de vară.

Recipientul este de tip tub, cu un design vesel și cu un orificiu potrivit prin care se poate doza cu ușurință produsul. Mirosul loțiunii este delicios, seamănă cu a unor gume de mestecat cu pepene roșu, mie îmi vine să o mănânc la fiecare utilizare. Datorită aromei am achiziționat acest produs și tot ea m-a făcut să-l îndrăgesc atât de tare, așa că vă recomand dacă ajungeți printr-un DM și o vedeți să deschideți capacul și să o adulmecați, sunt mici șanse să nu vă placă! În plus, aroma persistă pe piele binișor, cam vreo 3-4 ore în cazul meu.

Produsul este fluid, se întinde ușor și intră repede în piele, fără să lase la suprafață peliculă uleioasă, grasă sau lipicioasă. Pielea mea normală o hidratează bine, o lasă foarte fină, dar în cazul meu hidratarea oferită rezistă doar până la vreo 10-12 ore. Pentru mine nu este asta o problemă, vara oricum aplic cremă hidratantă de două ori pe zi (seara și ziua, înainte să ies din casă), așa că îmi este suficient. Pentru sezonul rece, în schimb, prefer cremele mai dense și mai intens hidratante pe termen lung, pentru că rar apuc să mai aplic și ziua cremă pe corp. Așa că, pentru mine este o loțiune de corp perfectă doar pentru primăvară-vară.

Nu este chiar cea mai spornică loțiune de corp întâlnită, eu simt nevoia să aplic o cantitate ceva mai mare de produs, dar nu exagerat. Se poate vedea că am consumat destul de mult din ea, dar și din cauză că a fost folosită aproape zilnic de când o am.

În concluzie, mie mi-a plăcut foarte mult acest produs și îl recomand cu drag pentru această perioadă, cât încă mai e cald și se mai găsește în magazine. Nu exclud ideea de a o reachiziționa vara viitoare, în cază că va reapărea în magazine!

Ați încercat-o? Vă tentează? Aveți vreo loțiune de corp Balea care vă place mult?


13 comentarii

  1. Suna delicios si la pretul asta e pacat sa n=o iau daca e editie limitata. Oricum trebuie sa merg sa-mi iau spumantul de baie dupa care tot tanjesc. Desi momentan, The Body Sorbet este in topul preferintelor mele. E o lotiune de corp ceva mai scumpa, e adevarat, dar e pur si simplu..Perfecta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu zic că merită încercată la banii ăștia, parcă vreo 7-8 lei era când am luat-o eu. N-am încercat The Body Sorbet dar m-ai făcut curioasă! :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Nu am încercat-o, dar vara aceasta nici nu cred că mai apuc. Totuşi, o s-o ţin minte şi o s-o caut anul viitor, poate am noroc şi o găsesc.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită pusă pe listă măcar pentru vara viitoare. Eu zic că va apărea din nou această ediție, parcă și vara trecută a fost... dacă nu mă-nșel. :D
      Te pup!

      Ștergere
  3. eu am avut gelul de dus, pe care parca l-am mancat pe paine! am vazut ca mai era si varianta cu mango...ma cam tenta, dar mai am lotiuni de corp pt moment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am vrut să iau gelul de duș, dar am prea multe, vreau să mai consum din ce am deja. :D Am luat în schimb săpunul de mâini lichid cu aceeași aromă și-mi place la nebunie! Mă tenta și pe mine varianta cu mango a loțiunii, însă mă abțin... trebuie să mai consum și la loțiunile de corp din stocuri! :D
      Te pup!

      Ștergere
  4. Suna bine lotiunea . Eu am gelul de dus :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă-ți place gelul de duș, sigur ți-ar fi pe plac și loțiunea de corp! :D
      Pupici!

      Ștergere
  5. Mă bucur mult că și ție îți place! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. as fi luat-o daca n-aveam deja o echipa de lotiuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, eu n-aveam chiar exagerat de multe, mi-am „permis” să-mi mai iau una. :D

      Ștergere
  7. Nu am incercat aceasta lotiune, dar tare rau imi pare ca eu nu am DM in oras, in Iasi.. offf!! :(
    Cred ca miroase delicios, asa-i? Mi-ar placea mult sa incerc niste produse Balea :)
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie-mi pare rău că nu aveți toate fetele acces la DM. :( Cândva sigur vor deschide în toate orașele, ei au cel mai mult de pierdut dacă nu o fac!
      Așa e, chiar delicios miroase! :D
      Pupici!

      Ștergere